PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » LUCRARLE LUI SALVADOR DALI, LA BUSTENI

LUCRARLE LUI SALVADOR DALI, LA BUSTENI

de Mditv
18 vizualizări

Castelul Cantacuzino din Busteni a fost gazda unui eveniment cultural de exceptie,vernisajul expozitiei „Welcome into my brain”. Peste 200 de litografii originale semnate de celebrul Salvador Dali au fost expuse la castel pentru prima data ,aceasta fiind una dintre ocaziile rare oferite atat locuitorilor orasului Busteni,dar si turistilor din toata tara.

Publicul extrem de numeros a putut admira lucrarile semnate de Dali care au ilustrat marile capodopere ale literaturii universale:”Divina comedie”,”Batranul si marea”,”Pantagruel”,”Tricornul” precum si ineditele carti de Tarot.

Expozitia Salvador Dali va fi succedata in urmatorii doi ani de o serie uimitoare de expozitii valoroase. Autoritã?ile locale si judetene spun ca expozitia de litografii a celebrului artist plastic este un bun prilej de promovare a statiunii montane Busteni,care se dovedeste a fi capitala culturala de vara a Romaniei.Evenimentul a continuat cu editia a VIII-a a concertului de opera PRAHOVA CLASSIC NIGHTS,sustinut de interpreti cu renume international de la Teatrul Bolshoi din Moscova. Cele peste 200 de opere ale lui Salvador Dali vor putea fi vizionate in pana pe 4 octombrie.

Adultii vor plati 20 de lei/persoana pentru accesul la expozitie sau vizitarea castelului si 35 de lei/persoana pentru a avea acces la un tur complet.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe