PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » POLITISTI SCOSI CU CATUSE DE LA DNA

POLITISTI SCOSI CU CATUSE DE LA DNA

de Mditv
46 vizualizări

Seful Serviciului Judetean Anticoruptie Prahova din cadrul DGA, Constantin Ispas, adjunctul sefului IJP Prahova, Adrian Radulescu si Emanuel Saghel, ofiter al BCCO Ploiesti au fost retinuti pentru fapte de coruptie. La iesirea din sediul DNA, Emanuel Saghel a spus ca se astepta sa ajunga in aceasta situatie pentru ca stie ,,cum s-a lucrat”,in timp ce Adrian Radulescu, a declarat ca nu se astepta la retinere.

Cei trei politisti cu gradul de comisar sef au fost scosi incatusati din sediul DNA Ploiesti si condusi in arestul IPJ Prahova de la Campina. Marti dimineata acestia au fost prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva si au inceput perchezitiile la domiciliile lor. Seful SJA Prahova, Constantin Ispas este cercetat pentru trafic de influenta,efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana,luare de mita, folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii,spalare a banilor si cercetare abuziva.

Adjunctul sefului IJP Prahova, Adrian Radulescu,este acuzat de cercetare abuziva,iar Emanuel Saghel, ofiter al BCCO Ploiesti,este cercetat pentru santaj,trafic de influenta,folosire,in orice mod direct sau indirect de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii si luare de mita.Emanuel Saghel, ofiter in cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate este suspectat ca ar fi amenintat un jurnalist cu deschiderea unor dosare penale pe numele sau, dar si de furnizarea de informatii dintr-un dosar al DIICOT Ploiesti in schimbul unor bilete la meciurile FC Petrolul Ploiesti.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe