PRIMA PAGINĂ » SPORT » GICĂ LASĂ CHINDIA!

GICĂ LASĂ CHINDIA!

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Gică Popescu își va anunța oficial retragerea de la Târgoviște

Ședinta de marți a Adunării Generale a asociaților de la Chindia s-a terminat prost. Gică Popescu i-a anunțat pe colegii-asociați că își retrage sprijinul de la echipa de fotbal a Târgoviștei, dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni.

Gica Popescu: Credeți-mă că nu mai pot. Am suportat prea multe umilințe în ultimele luni la Târgoviște. La modul cum se desfășoară lucrurile, mi-e imposibil să continui. Nu pot să merg mai departe cu parteneri care nu sunt de încredere.

Mă retrag, dar ramân alături de Chindia cu sufletul și voi încerca să ajut pe cât va fi posibil. Târgoviștea merită sa aibă fotbal, pentru cei 2.500 de oameni care vin la meciuri în Liga a II-a.

În fața camerelor, Popescu s-a exprimat totuși mai voalat, lăsând să se înțeleagă că își va oficializa plecarea de la Târgoviște după ultimul joc din Liga a II-a, Sportul – Suceava.

Oficialii Chindiei s-au împăcat deja cu ideea despărțirii de Gică Popescu. Președintele Trifan ar putea părăsi și el corabia târgoviștenilor.

Chindia ar putea rămâne și fără suportul Primăriei Târgoviște. Imediat după ședința Adunării generale de marți, primarul Gabriel Boriga s-a exprimat tranșant, exclusiv pentru MDI TV, declarând că autoritatea locală nu va colabora cu dușmanii clubului, promovați acum ca reprezentanți ai Consiliului Județean la Chindia.

„Am plecat în acest proiect alături de Gică Popescu, nu de toţi inamicii lui, care au acum neobrăzarea să se afişeze şi să vorbească în numele echipei. Nu o să particip niciodată la această mascaradă”, a declarat Gabriel Boriga.

În aceste condiții, viitorul fotbalului târgoviștean pare unul sumbru. Cum e greu de crezut că Sportul va produce mâine surpriza și va încurca Rapid Suceava, Târgoviștea s-ar putea regăsi joi cu un loc de Liga a III-a și doi asociați IMPORTANȚI mai puțin la Chindia…

Ionut Marin/Eduard Gaiseanu

http://youtu.be/ulZzBusX-6U

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe