PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » CARAMBOL PE DN 1

CARAMBOL PE DN 1

de Mditv
1 vizualizări

Un mort si cinci raniti,acesta este tristul bilant al unui carambol in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz. Coliziunea a avut loc pe DN 1 langa Ploiesti la intersectia cu localitatea Paulesti,iar intre raniti au fost si 2 copii.Politistii spun ca accidentul in lant a avut loc dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul asupra directiei si a intrat pe contrasens. Din fericire in microbuz nu erau calatori.

Coliziunea succesiva a avut loc in apropiere de Ploiesti,dupa ce un sofer a intrat pe contrasens si si-a izbit masina de un alt autoturism, iar dupa impact a lovit si un microbuz care nu transporta pasageri in acel moment.

In urma carambolului,o femeie a decedat,iar alte cinci persoane au suferit leziuni,iar pompierii militari de la serviciul de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova au intervenit pentru scoaterea ranitilor din masinile lovite.

Din cauza acestui accident,traficul in zona a fost blocat si deviat,iar medicii confirma ca starea victimelor internate la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti este stabila in acest moment,in afara oricarui pericol.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe