PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SARBATOARE LA BRANESTI

SARBATOARE LA BRANESTI

de admin3
18 vizualizări

In acest weekend comuna damboviteana Branesti va imbraca haina de sarbatoare. In fiecare an, pe data de 6 septembrie este sarbatorita Ziua Comunei.Autoritatile au pregatit anul acesta targuri traditionale si recitaluri pentru locuitori si vizitatori. Cu aceasta ocazie va fi inaugurata si scoala Gimnaziala Branesti dupa o lunga perioada de reabilitare.

Ziua comunei Branesti a devenit deja o traditie si este organizata in fiecare an pe data de 6 septembrie. Locuitorii orasului dar si vizitatorii vor avea parte de un program artistic dar si de un targ traditional si manifestari sportive. Seara se va incheia cu un recital sustinut de Cristina Turcu Preda, Cristina Paun, Florin Tudorache si Constantin Dolanescu. La final, cei prezenti vor avea parte de un foc de artificii. Pregatirile sunt pe ultima suta de metri.
Cu aceasta ocazie va fi inaugurata si Scoala Gimnaziala Branesti care s-a aflat intr-o perioada de reabilitare. Atat in interior cat si in exteriorul scolii au fost efectuate lucrari de modernizare, iar de anul acesta elevii vor putea invata in scoala moderna.

In cadrul Zilei Comunei pentru cei mici vor fi pregatite surprize. Trupa Voinicel va organiza un program artistic special pentru cei mici.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe