PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN ALTFEL DE DEBUT AL ANULUI SCOLAR

UN ALTFEL DE DEBUT AL ANULUI SCOLAR

de Mditv
12 vizualizări

In prima zi de scoala i-au celebrat pe dascalii care i-au indrumat. La un liceu din Dambovita clopotelul a sunat cu amintiri, multumiri si recunostinta pentru oamenii de la catedra. Emotiile au fost mari atata pentru profesori cat si pentru elevii Liceului Tehnologic Tartasesti dar mai ales pentru bobocii din clasa a-IX-a.

Manifestarile dedicate primei zile de scoala au debutat cu un moment de reculegere pentru un dascal rapus de o boala cumplita.

In prima zi de scoala emotiile au fost mai mari pentru dascali. Astazi s-a strigat catalogul pentru ei si nu pentru elevi. Acestia au primit diplome pentru activitatea depusa de-a lungul timpului.

Elevii au sarbatorit si pe unul dintre dascalii care s-a aflat la catedra de-a lungul multor decenii si de anul acesta a iesit la pensie.

In aplauzele elevilor, fiecare diriginte a preluat clasa pe care de acum inainte timp de  4 ani o va coordona. Bobocii au fost cei mai emotionati, multi dintre ei veniti alaturi de parinti la acest inceput de drum.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe