PRIMA PAGINĂ » SPORT » HAI LA FOTBAL-TENIS!

HAI LA FOTBAL-TENIS!

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

250 de sportivi din 15 tari au venit la Targoviste la campionatul european de fotbal tenis. Competitia are loc in Sala Polivalenta si se incheie duminica seara, cu meciurile de clasament. Sambata sunt programate finalele, iar romanii spera sa obtina 10 medalii din cele 13 puse in joc.

Ţara noastră va fi reprezentată de sportivi la toate cele 5 categorii – seniori, senioare, seniori mixt, U21 mixt şi juniori masculin. La ultima ediție a Campionatului Mondial din Cipru, sportivii țării noastre au câștigat un număr record de medalii, 12 de aur și una de argint. Evenimentul de la Targoviste se va bucura de prezenţa ambasadorilor ţărilor participante, reprezentanţilor misiunilor diplomatice. Romania e marea favorite a intrecerii.

Evenimentele din ultimele zile le-au stricat planurile organizatorilor. Doar 15 tari vor participa la europeanul de la Targoviste, fata de 20 cat era stabilit initial. Printre absente se afla Olanda, Belgia si Luxemburg.

Reporter: IONUȚ MARIN

Imagine: CLAUDIU ANDREI

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe