PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TURIŞTI SURPRINŞI DE FURTUNÃ

TURIŞTI SURPRINŞI DE FURTUNÃ

de admin
15 vizualizări

Furtunile din zona montana a judetului Dambovita i-au pus in pericol pe turisti! 40 de persoane au cerut ajutorul salvamontistilor, dupa ce vantul puternic, ploaia si grindina i-au prins pe trasee montane. Oamenii nu si-au mai putut continua drumul si au tras o sperietura zdravana! Din fericire, au fost gasiti de salvamontisti si transportati in siguranta la cabane. Cert este ca vremea rea din ultima perioada a dus la scaderea la jumatate a numarului de turisti in Bucegii damboviteni!

Numarul turistilor care au ales sa petreaca sfarsitul de saptamana in Bucegii damboviteni a scazut la jumatate! Avertizarile de vreme instabila i-au determinat pe multi sa isi amane plimbarea la munte. Unitatile de cazare sunt mai mult goale, iar cabanierii vad cum profitul lor scade de la o saptamana la alta. Atentionarile meteo au venit in acest sfarsit de saptamana pe banda rulanta. Vantul a batut puternic, mai ales pe creste si a cazut si grindina.

Alti turisti au ignorat avertizarile meteorologilor si au pornit pe traseele montane. Au fost suprinsi de furtuna si nu au mai putut inainta. Au cerut de urgenta sprijinul salvamontistilor. 40 de persoane au fost salvate si aduse in siguranta la cabanele din Bucegii damboviteni. Din fericire nicio persoana nu a fost ranita.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

http://youtu.be/WS_9R4sb_sc

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe