PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REALIZĂRI DOAR PE HÂRTIE LA DRAGOMIREŞTI

REALIZĂRI DOAR PE HÂRTIE LA DRAGOMIREŞTI

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Deşi nu mai deţine calitatea de edil al comunei Dragomireşti, Dragoş Vlădulescu nu a renunţat nici măcar o zi la meseria de primar. În plus, în apropierea alegerilor electorale, face toate eforturile necesare pentru a câştiga voturi în vara acestui an. Oferă doamnelor flori şi felicitari cu chipul său, face vizite din poartă în poartă pentru a recâştiga încrederea localnicilor şi în plus se laudă cu realizari, care apar doar pe hârtie. Sătui de mojicia primarului penal, oamenii din comună îl demască, spunând că nu le-a uşurat traiul în niciun fel, dar în schimb le-a mărit taxele şi impozitele de la un an la altul.

Mărul discordiei dintre primarul suspendat, Dragoş Vlădulescu şi mulţi dintre localnicii satelor din comuna Dragomireşti îl reprezintă punţile pietonale. Deşi fostul edil, care cu niciun chip nu vrea să renunţe la statutul de şef de comună, se laudă prin paginile ziarului local cu modernizări ale punţilor, după cum au avut să vadă cititorii, în realitate, legătura dintre satul Mogoşeşti şi Ungureni a fost întreruptă după ce a ieşit apa din matcă. De aproape doi ani, puntea de legătură a fost ruptă şi aşa a şi rămas, desi era atât de utilă copiilor care treceau spre şcoală.

Tractoarele şi maşinile mari nu pot trece pe podul de la Geangoeşti pentru că nici acela nu a fost refăcut temeinic. Deşi pe hârtie şi acesta a intrat în reabilitare şi modernizare, în realitate a fost schimbată doar puntea de trecere, care oricum scrârţâie la orice pas. Nu au fost consolidaţi pilonii de rezistenţă, iar betonul vechi aproape stă să cadă

Oamenii sunt dezamăgiţi că de ani de zile promisiunile vin doar în preajma alegerilor. Îl acuză pe fostul primar Dragoş Vlădulescu de dezinteres faţă de bunăstarea locuitprilor şi interes sporit pentru voturi în plus în ziua alegerilor. Sunt nemulţumiţi că plătesc taxe şi impozite mărite de la an, la an şi în schimb primesc doar minciuni şi investiţii pe hârtie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe