PRIMA PAGINĂ » Arges » A LOVIT CU MAȘINA UN POLIȚIST

A LOVIT CU MAȘINA UN POLIȚIST

de Mditv
3 vizualizări

Un politist local in varsta de 38 de ani din municipiul Pitesti a ajuns astazi la Spitalul Judetean de Urgenta Arges dupa ce a fost accidentat de catre un sofer deosebit de nervos care l-a lovit cu masina. Oamenii legii il cauta acum pe conducatorul auto nervos, un barbat din orasul Mioveni. In mai anul trecut, un coleg de-al sau a fost lovit cu masina de primarul din localitatea argeseana Micesti, care a refuzat sa se legitimeze si a devenit recalcitrant dupa ce a fost oprit de catre agent pe motiv ca intrase pe contrasens.

Primele date ale anchetatorilor arata ca soferul circula cu autoturismul proprietate personala prin centrul Pitestiului, iar la un moment dat a patruns cu automobilul pe o strada unde accesul era interzis, fiind vazut de un politist local. Agentul Ion Voica i-a făcut semnal de oprire, conducătorul auto a tras pe dreapta si a avut o scurtă discuţie cu agentul, dar în momentul în care a a aflat că i se va întocmi proces verbal a accelerat şi a pornit, lovindu-l pe poliţistul local.

Soferul fugar este un barbat din Mioveni care intre timp a fost identificat si urmeaza sa fie gasit pentru a fi adus la politie pentru audieri, iar oamenii legii spun ca fuga de la locul accidentului consituie o circumstanta agravanta la dosarul penal care i se va intocmi. El riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani, dacă va fi găsit vinovat.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe