PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PENTRU TINE, DRAGĂ MAMĂ!

PENTRU TINE, DRAGĂ MAMĂ!

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Cel mai mare festival organizat în stațiunea Bușteni a fost dedicat Zilei Femeii și intitulat “Pentru tine, dragă mamă!” Este vorba de un concurs interjudețean la care au participat peste 800 de copii și adolescenți. Concurenții și-au etalant talentul atât la interpretare cât și la dans. Festivalul a fost organizat de Școala ”Nestor Urechia” din Bușteni.

Timp de două zile la Bușteni s-a desfășurat Festivalul Interjudețean de muzică și dans pentru copii ”Pentru tine, dragă mamă” – ediția a III-a – 2016. În cele două zile de concurs, timp de 10 ore pe zi, pe scena Centrului Cultural ”Aurel Stroe” din Bușteni s-au întrecut 30 de unități școlare și culturale din județele: Prahova, Dolj, Ialomița dar și din Municipiul București. Concursul a avut două secțiuni : dans și muzică ușoară, la secțiunea interpretare.

Juriul, extrem de exigent, a urmărit fiecare evoluție a concurenților căutând adevaratele talente pentru a fi premiate pe măsură.

Cel mai așteptat moment a fost cel al premierilor. Au fost premiate 140 de momente artistice cu locul I, II si III, fiecare copil primind individual medalie de participare și trofeu pentru momentul artistic.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe