PRIMA PAGINĂ » SPORT » UN GOL ȘI TREI PUNCTE

UN GOL ȘI TREI PUNCTE

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Chindia a castigat si la Tarlungeni, 1-0, prin reusita lui Cristi Cherchez, si e la un pas de un rezultat istoric pentru fotbalul dambovitean din ultimii 18 ani. Echipa din Targoviste are nevoie de o victorie cu Gaz Metan Medias, sambata, de la ora 13.00, pe Eugen Popescu, pentru a termina sezonul regulat pe primul loc in serie. La Tarlungeni, langa Brasov, Chindia a avut 100 de fani, iar sambata, daca vremea va fi frumoasa, se anunta 4.000.

Chiar daca n-a facut cel mai bun meci din 2016, Chindia a plecat cu toate punctele de la Tarlungeni, de pe terenul unei echipe care s-a agatat de fiecare minge. Ocaziile clare la poarta lui Meila au lipsit, iar dincolo, la buturile gazdelor, golgheterii Popa si Cherchez au fost cei mai periculosi. Cherchez a inscris la jumatatea reprizei secunde, din pasa perfecta a lui Nenita, golul care o tine pe Chindia la un singur punct de liderul Gaz Metan Medias, cu care joaca sambata, pe teren propriu, de la ora 13.00. Cherchez a ajuns la cota 3 cu reusita de sambata. In ultima etapa a sezonului regulat, Chindia va avea super-meci, acasa, cu Gaz Metan Medias, iar o victorie o va propulsa pe primul loc in serie inainte de play-off. La Tarlungeni, peste 100 de fani i-au sustinut pe ros-albastri. Daca vremea va fi frumoasa sambata, asa cum anunta acum prognozele, pe Eugen Popescu s-ar putea bate recordul de audienta din acest sezon.

Reporter: IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe