PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ILEGALITĂȚI PE BANDĂ RULANTĂ LA ANINOASA

ILEGALITĂȚI PE BANDĂ RULANTĂ LA ANINOASA

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Titlu de proprietate pentru morți și alba-neagra cu terenurile localnicilor- par să se numere printre activitățile preferate de primarul din Aninoasa, Constantin Maricescu. Tot mai mulți localnici se plâng că rămân fără pământuri peste noapte după ce de la primărie sunt emise documente greșite sau false. Este și cazul unui bărbat care după ce s-a apucat de construcția casei pe terenul cumpărat de la părinți s-a trezit că alte persoane îl revendică în instanță. Problemă cu primarul și manevrele sale are și o bătrânică. Femeia s-a trezit că un mort a primit titlu de proprietate la 11 ani de la deces.

Oamenii din Aninoasa sunt revoltați pe primarul Constantin Maricescu care în momentul în care a câștigat mandatul a demarat o serie de ilegalități, cele cu pământurile fiind printre preferatele sale, susțin localnicii. Acest bărbat a obținut prin act de vanzare-cumparare un teren de la părinți pe care s-a apucat să-și ridice casă, dar s-a trezit ca este acționat în instanță de alți moștenitori ai terenului. De ani de zile se judecă și deși a avut câștig de cauză în prima fază, un document emis de primarul Constantin Maricescu, fals, susține omul, a dat câștig celorlalte persoane.

Omul are toate documentele și își caută dreptatea. Spune că acea adeverință emisă de Maricescu este falsă și că în urma anchetelor, a descoperit că cele două persoane care au revendicat pământul nu sunt moștenitori.

Într-o situație asemănătoare se află și tanti Ioana. Femeia a ajuns să se judece pentru propriul pământ. După ce a câștigat cu una dintre persoanele cu care se judeca, bătrâna s-a trezit că a fost emis un titlu de proprietate pe pământul ei unei persoane decedate. Mai exact, bărbatul pe numele căruia apărea terenul era mort din 1993, iar titlul era emis în 2004.

Mai mult, femeia a aflat ulterior că pământul a fost vândut de decedat către secretara primăriei și soțul acesteia, care la rândul lor l-ar fi vândut unei firme.

Oamenii sunt revoltați și spun că vor merge până în pânzele albe pentru a-și recupera drepturile. Aceștia susțin că primarul nu este la prima ispravă de acest fel, ba chiar mai mulți localnici s-ar fi trezit fără pământ peste noapte.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe