PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VICTORIE CLARĂ PENTRU PETROLUL LA BLEJOI

VICTORIE CLARĂ PENTRU PETROLUL LA BLEJOI

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Petrolul Ploiesti a facut spectacol si la Blejoi, in runda a treia a Ligii judetene din Prahova. Petrolul a castigat cu 3-0 intr-o atmosfera electrizanta, cu 2.000 de oameni in tribune.

Claudiu Tudor, Ene si Dumitrescu au marcat golurile lupilor galbeni in deplasarea considerata dificila la Blejoi. Petrolul pierduse in amicalul dinaintea inceperii campionatului, pe terenul de la Blejoi, cu 3-4. In jocul disputat in devans pentru runda a treia a Ligii A prahovene, Petrolul n-a mai avut probleme. Echipa lui Tavi Grigore a defilat in fata unui public numeros si a acumulat sapte puncte in clasament. Noua echipa a Ploiestiului are ca obiectiv promovarea in Liga a III-a in acest sezon. Deocamdata, sustinerea financiara vine exclusiv de la suporteri. In jocul de acasa, primul din acest sezon, cu Tufeni, clubul a avut incasari de peste 10.000 de euro, doar din tichetele de intrare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe