PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Vești bune, doar pe jumătate – VIDEO

Vești bune, doar pe jumătate – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Sase unitati scolare, din Targoviste, aflate, in aceasta perioada, in plin proces de reabilitare, privesc diferit debutul anului scolar 2013-2014. Doar jumatate dintre acestea vor fi cu siguranta gata, pentru a primi elevii in haine noi, in anul scolar ce urmeaza. Unitatile sunt reabilitate cu fonduri europene iar unii dintre constructori intampina dificultati, in a-si respecta angajamentul, de a oferi cladirile la cheie, inainte de debutul anului scolar.

 

Intro intalnire la care au participat reprezentantii administratiei publice locale, ai constructorilor, ce efectueaza lucrarile de reabilitare, cat si  cadre didactice, din conducerea unitatilor de invatamant aflate in renovare, vestile bune nu au lipsit, dar ,doar in jumatate din cazurile aduse in discutie.

 

Concret , la momentul actual stadiul lucrarilor arata ca la

 

Școala Coresi- lucrări 85%

Grupul școlar „Nicolae Ciorănescu”– lucrări 80%

Școala „Smaranda Gheorghiu”lucrări 50-60%

 

se va putea, aproape sigur, ca procesul de invatamant pentru noul an scolar sa se desfasoare in spatiile reabilitate.In schimb

 

Grupul școlar „Voievodul Mircea” – 60% lucrări realizate

Colegiul Național „Constantin Cantacuzino”- 70% (solicitare prelungire contract)

Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu” – 10-15% lucrări realizate

 

nu se intrevad mari sanse pentru ca reabilitarea sa fie terminata, pana in data de 15 septembrie. In acelasi timp, insa doar Colegiul National “Ienachita Vacarescu”, ultimul, din punct de vedere cronologic,ce a intrat in reabilitare, se inscrie in planul initial de reabilitare.

 

Echipa: Horia Marin/ Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe