PRIMA PAGINĂ » SPORT » ÎNTĂRIRI LA PETROLUL

ÎNTĂRIRI LA PETROLUL

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Lupii” şi-au asigurat serviciile lui Marius Paul Antoche, jucător care poate evolua atât pe postul de mijlocaş defensiv, cât şi pe cel de fundaş central. Născut la Vatra Dornei, dar format la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” şi, ulterior, la juniorii Sportului Studenţesc, Antoche a evoluat, de-a lungul carierei, pentru CS Otopeni, CS Baloteşti, Unirea Târlungeni şi, din 2014, din nou la CS Baloteşti, în ultima ediţie a Ligii a II-a bifând 26 de prezenţe (21 ca titular) şi 2 goluri marcate.

Astfel, după Puchea, Arnăutu, Lambru, Ciocâlteu şi Bolboaşă, Antoche este cea de-a şasea mutare oficializată de către Petrolul în această vară, oficialii ploieştenilor ajungând la înţelegeri verbale şi cu alţi jucători, ce sunt aşteptaţi să se prezinte, luni, la reunirea echipei.

Ultima dată la UTA Arad, acolo unde a jucat 35 de meciuri în ultima stagiune, mijlocaşul Marius Chindriş (26 ani), fost internaţional U19 şi U17, şi-a dat acordul pentru a îmbrăca tricoul Petrolului, la fel cum a făcut-o şi Alexandru Vagner (27 ani, fundaş dreapta/mijlocaş dreapta), jucător cu 120 de prezenţe în Liga I, la Concordia Chiajna, FC Braşov, ASA Tg. Mureş şi Gloria Bistriţa, scrie sportonlineph.ro.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe