PRIMA PAGINĂ » SPORT » PRISĂCARU, PRINS (IAR) CU MINCIUNA

PRISĂCARU, PRINS (IAR) CU MINCIUNA

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Luna si minciuna la CSM Targoviste, club care traieste exclusiv din banii Primariei. Peste 5.2 milioane de lei au ajuns la CSM in primele sase luni ale anului, iar seful Prisacaru continua sa isi bata joc de iubitorii sportului. De curand, Prisacaru a anuntat ca echipa de baschet e calificata direct in sferturile Cupei Romaniei. Federatia spune altceva: CSM va juca in turul 1.

MDI TV a contactat surse federale, care au lamurit definitiv situatia:

“Avem în momentul de față trei formații care vor să evolueze în Cupa din Cehia. Dacă vor juca toate, vor merge și în Final 8-ul Cupei de la noi, direct și garantat, alături de Sepsi Sf. Gheorghe, celelalte opt participante în Liga Națională urmând să joace între ele, în turul I. Cu tot respectul pentru echipa din Târgoviște, noi am detaliat clar procedura, care nu lasă loc de interpretări”.

Nu este pentru prima data când Prisăcaru comite gafe de proporții la clubul ținut în viață exclusiv din banii Primăriei. MDI TV solicită public autorităților locale să controleze amănunțit activitatea președintelui Prisăcaru, pe care rezultatele îl recomandă drept unul dintre cei mai slabi manageri din istoria sportului dâmbovițean.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe