PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » STRAT DE GHEAŢĂ CA IARNA LA BEZDEAD

STRAT DE GHEAŢĂ CA IARNA LA BEZDEAD

de Andrei Oprescu
78 vizualizări

 

Furtuna şi-a pus amprenta şi asupra comunei dâmboviţene Bezdead! A fost urgie noaptea trecută în localitate, unde stratul de gheaţă aşternut a fost la fel de gros ca pe timp de iarnă. Localnicii au fost îngroziţi să vadă atât curţile, cât şi grădinile pline de gheaţă, care a persistat mai mult de zece ore.

Piatra, cât oul de prepeliţă, a căzut necontenit pe timp de noapte şi a distrus tot în calea ei. Oamenii au rămas şocaţi văzând urgia naturală care s-a abătut asupa localităţii. Stratul de gheaţă a fost până la glezne, desprins parcă dintr-un peisaj hibernal.

Chiar şi după 11 ore de la furtună, gheaţa a persistat, spre disperarea oamenilor ale căror grădini au fost distruse în totalitate.

Comuna bezdead se numără printre localitaţile dâmboviţene cele mai afectate de furtună. Dâmboviţa este sub Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată şi cantităţi de însemnate de precipitaţii.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe