PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TERORIZAȚI DE VECINUL DE LÂNGĂ CASĂ – VIDEO

TERORIZAȚI DE VECINUL DE LÂNGĂ CASĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
35 vizualizări

Localnicii de pe strada Dacia, din orasul Pucioasa, nu mai au liniste. De mai bine de trei luni  sunt terorizati de un vecin. Barbatul, in varsta de 55 de ani, fost politist in perioada comunista, a devenit mai intai un cosmar pentru sora sa cu care locuieste in aceeasi acasa. Nu s-a multumit sa-i faca zile amare doar femeii si sotului acesteia, mai nou a inceput sa-i sperie si pe vecini.

Doamna Anghelina locuieste pe strada Dacia, din Pucioasa, de cand se stie. Printr-o mostenire de familie, imparte aceeasi casa cu fratele sau in varsta de 55 de ani. Barbatul locuieste la etajul superior, iar doamna detine parterul casei. Povesteste ca, pana de curand, nu a avut probleme cu fratele, care a fost plecat multi ani in strainatate, insa de aproximativ trei luni, de cand s-a intors, le face viata un calvar. Zilele acestea insa, problemele s-au agravat. Asemeni unui copil fara minte, barbatul nascoceste tot felul de trasnai, pe care le si pune in practica, acuza femeia. Ar fi facut gauri in plafon si torana apa pentru a-i inunda surorii bucataria, i-ar fi spart geamul cu o teava, chiar si-ar fi lasat rudele fara gaze si apa.

Oamenii nu-si pot explica motivele pentru care barbatul le face viata un  cosmar. Au incercat sa stea de vorba cu el, dar nu obtin niciun raspuns concret, care sa duca la stingerea conflictului. Sora sa a chemat si politia de nenumarate ori, insa fara niciun rezultat. Este amendat,  dupa care o ia de la capat. Singura explicatie pe care o gasesc rudele ar fi ca barbatul a cazut serios in patima alcoolului.

Nu doar rudelor sale le face viata un chin, ci si vecinilor. Oamenii spun ca s-au saturat sa-i suporte copilariile care lor le aduc numai necazuri.

Vecinii si-au spus disperarea si oamenilor legii. La Politia Pucioasa sunt in lucru la acest moment sapte dosare penale pe numele barbatului.

Bărbatul  nu a putut fi contactat pentru a raspunde acuzatiilor.

Echipa:  Corina Slămnoiu/ Răducu Rădoi, Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe