PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » BĂTAIE ÎNTRE ELEVI LA CURTEA DE ARGEȘ

BĂTAIE ÎNTRE ELEVI LA CURTEA DE ARGEȘ

de Andrei Oprescu
39 vizualizări

O fotografie postată pe Facebook a dus la un scandal într-o școală din Argeș în urma căruia un elev de clasa a X-a s-a ales cu un deget de la mâna fracturat. La fața locului au fost chemați polițiștii care au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.
O tânără de 23 de ani din Curtea de Argeș a postat ieri o fotografie pe rețeaua de socializare, iar un elev de 16 ani de la Liceul Tehnologic din localitate a apreciat-o verbal, dar jignitor, spun martorii. Totul se petrecerea în timpul unei ore de curs, dar în pauză, fratele fetei, coleg de clasă cu cel care comentase imaginea fetei de pe Facebook i-a cerut socoteală. Așa s-a ajuns la un conflict fizic în care s-a implicat și un al treilea băiat. Acesta din urmă ar fi încercat să-i despartă pe cei doi și le-a făcut vânt. Cel care avusese comentariul acid la adresa fetei a căzut și și-a fracturat degetul mare.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe