PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » ÎȘI ACUZĂ GINERELE DE MOARTEA FETEI LOR

ÎȘI ACUZĂ GINERELE DE MOARTEA FETEI LOR

de Andrei Oprescu
131 vizualizări

Familia unei tinere decedate într-un accident rutier cumplit petrecut la Măldăieni îl acuză pe soțul fetei lor ca o hărțuia și că a împins-o spre moarte. Pe 17 octombrie, tânăra s-a izbit cu mașina de un Tir pe E70 la limita dintre județele Teleorman și Olt și a pierit încarcerată între fiarele autoturismului. În biletul de adio lăsat mamei îi cere să aibă grijă de cei doi copii și își motivează alegerea. Din spusele familiei, tânara de 32 de ani era amenințată de soț care a supus-o chiar și testului poligraf pentru a se convinge că nu-l înșală. Mai mult, rudele fetei spun că bărbatul ar consuma substanțe interzise și că pe numele lui fata lor a depus la poliție zeci de plângeri.

De trei săptămâni, de când Aurelia a pierit după ce a intrat cu mașina într-un TIR, părinții fetei nu mai au liniște. Spun că tânăra a ales să se sinucidă provocând accidentul intenționat pentru că nu mai suporta comportamentul soțului ei cu care se afla în proces de divorț. Cu câteva minute înainte să se întâmple tragedia, fata i-a dat un mesaj mamei.

Mama fetei povestește că tânăra era hărțuită și că soțul ei ar fi avut un comportament ciudat, atât față de ea, cât și față de copiii pe care îi aveau împreună. Femeia îl bănuia că ar consuma substanțe interzise, dar bărbatul nu a recunoscut niciodată. Mai mult, mama Aureliei spune ca fata ei era amenințată.

Femeia a depus zeci de plângeri la poliție și a cerut ajutorul autorităților. De teamă să nu pățească ceva copiii, se întorcea însă mereu la bărbat. Soțul femeii ar fi dus-o și la testul poligraf să se convingă de faptul că aceasta nu-l înșela. Deși a trecut de test, bărbatul ar fi continuat să o suspecteze.

Acum familia fetei cere să se facă dreptate. Se luptă pentru a obține custodia copiilor. Cei doi băieți sunt momentan la tatăl lor care spune că nu este vinovat pentru nimic. O anchetă este în derulare.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe