PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POMI FRUCTIFERI PENTRU LIVEZI PRODUCTIVE

POMI FRUCTIFERI PENTRU LIVEZI PRODUCTIVE

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

DRAGOMIREŞTI, DÂMBOVIŢA

Vă mai amintiţi de Eugen Brătucu, dâmboviţeanul care îşi dedică tot timpul îngrijirii florilor? Ei bine, ne întoarcem în ograda sa, unde nu găsim doar flori, ci şi material săditor pentru pomii fructiferi, crescuţi pe meleagurile mioritice. Puieţii sunt crescuţi pentru vânzare, în special pentru livezile de pe Valea Dâmboviţei, iar producătorul garantează pentru calitatea lor.

Pe 1,65 ha, Eugen Brătucu a cultivat mai multe soiuri de pomi fructiferi, pe care îi vinde în mod special pe Valea Dâmboviţei. Spune că pentru toţi pomii fructiferi are certificare albastră.

Despre căldura din luna ianuarie, producătorul de pomi fructiferi spune că nu reprezintă niciun risc, chiar dacă vine gerul târziu.

Cea mai bună perioadă de vânzare este primăvara şi toamna, iar puieţii vin la pachet cu sfaturi în ceea ce priveşte plantarea şi îngrijirea acestora, direct de la producător. Mai multe detalii despre puieţii pe care îi găsiţi la Dragomireşti puteţi afla urmărind emisiunea Ferma şi Ogorul, duminică, începând cu ora 14:30.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe