PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » PIROMAN ÎN LIBERTATE! OPT CASE AU FOST INCENDIATE

PIROMAN ÎN LIBERTATE! OPT CASE AU FOST INCENDIATE

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Localnicii dintr-o comună prahoveană sunt în alertă după ce în doar o jumătate de lună opt case au fost incendiate. Primul incendiu a fost înregistrat chiar de Crăciun, iar joi seara a opta casă a fost mistuită de flăcări. Pompierii au intervenit de urgență și confirmă faptul că este vorba de foc pus intenționat. Polițiștii au deschis o anchetă. Până la prinderea piromanului, oamenii stau cu frică-n sân să nu fie următorii pe listă.
Totul a început la Călugăreni, în ajunul Crăciunului, cel de al șaptelea incendiu fiind înregistrat pe 4 ianuarie. Locuințele au fost cuprinse de foc pe rând. După o săptămână de pauză, cel de al optulea incendiu a fost anunțat aseara. Posibilitatea ca locuințele să fi fost incendiate de un piroman este cât se poate de serioasă. Mai ales că incendiile par a urma același tipar: case nelocuite în zone mai greu accesibile.
Pompierii de la detașamentul Mizil confirmă că este foc pus în mod intenționat în toate cazurile. Polițiștii încearcă acum să stabilească identitatea piromanului sau piromanilor, bănuiți fiind doi frați din zonă, iar localnicii se tem pentru viețile și proprietățile lor.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe