PRIMA PAGINĂ » Arges » REVOLTĂTOR! A VRUT SĂ ABUZEZE SEXUAL O FETIȚĂ DE NOUĂ ANI. AGRESORUL ÎI PUTEA FI BUNIC

REVOLTĂTOR! A VRUT SĂ ABUZEZE SEXUAL O FETIȚĂ DE NOUĂ ANI. AGRESORUL ÎI PUTEA FI BUNIC

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Un bărbat de 50 de ani din judetul Argeș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost acuzat de o fetiță de nouă ani că a încercat să-și satisfacă plăceri sexuale folosindu-se de ea. Întâmplarea s-ar fi petrecut in mașina lui, după ce acesta o luase fetiță s-o ducă acasa de la școală. Suspectul nu are antecedente, dar dacă se va dovedi că fetița a spus adevarul, bărbatul ar putea încarcerat între un an și jumătate și cinci ani pentru tentativă de agresiune sexuală.
Acesta este bărbatul arestat pentru tentativă de agresiune sexuală. Este divorțat, locuiește într-o comună de la marginea județului Arges și lucrează la o firma din Pitești care furnizează utilități. El a fost arestat după ce a o fetiță le-a spus profesorilor și părinților ca a fost obligata de barbat să îl atingă în locuri intime.
Fetița, în vârstă de 9 ani, se deplasa spre școala din Suseni, pe marginea drumului. Bărbatul a oprit și s-a oferit să o ducă el cu mașina, ca să nu mai meargă pe jos. Copila a acceptat, dar imediat ce a urcat în mașină, a fost pusă să îl atingă. Spune ca s-a speriat, a coborât din autoturism și a luat-o la fugă. A povestit totul învățătoarei și familiei, care au anunțat poliția.
Primarul a căutat sa vadă pe camerele amplasare în localitate cum s-a întâmplat.
Și localnicii sunt oripilați și spun că bărbatul i-a făcut de râs.
Bărbatul, care nu are antecedente, a fost reținut, iar ulterior a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Dacă va fi gasit vinovat,bărbatul ar putea fi închis între un an și jumătate și cinci ani pentru tentativă de agresiune sexuală.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe