PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BAC-UL GENERAȚIILOR: PĂRINȚII, MAI PREGĂTIȚI DECÂT COPIII

BAC-UL GENERAȚIILOR: PĂRINȚII, MAI PREGĂTIȚI DECÂT COPIII

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Generațiile și-au dat întâlnire la examenul de bacalaureat de anul acesta. Elevii au împărțit sălile de examen cu părinții dornici să-și finalizeze și ei studiile pe care nu au reușit să le facă la timp. Chiar dacă unii sunt pensionari deja, au venit să susțină examenul de bacalaureat cot la cot cu absolvenții de liceu. Istoria și matematica le-au dat emoții tututor anul acesta.
Examenul de bacalaureat a continuat miercuri cu susținerea probelor la matematică, pentru elevii de la profilul real și istorie pentru cei care au absolvit profilul uman. Printre candidați s-a numărat și doamna Elena. La cei 59 de ani ai săi, doamna din imagine s-a gândit să își finalizeze studiile. Este pensionară dar vrea să se pregătească în domeniul medical și să facă voluntariat. Spune că are nevoie de acest pas pentru a se simți împlinită.
Doamna Elena are și un sfat pentru candidații mai tineri.
La centrul de examen de la Liceul Nicolae Ciorănescu din Târgoviște candidații s-au grăbit să iasă din sălile de examen după doar o oră și jumătate. Unii au speranțe mari, alții au ieșit total dezamăgiți. Matematica a fost marea provocare, iar la istorie, anii le-au dat bătăi de cap.
Nu au lipsit nici incidentele. Un candidat din Găești s-a gândit să-și noteze formulele matematice pe telefon. A avut însă ghinion și a fost prins.
Joi elevii vor susține ultima probă a examenului de bacalaureat, cea la alegere a profilului și specializării. Rezultatele vor fi afișate pe 4 iulie.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe