PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » SCANDALAGII S-AU TREZIT CU MASCAȚII LA UȘĂ

SCANDALAGII S-AU TREZIT CU MASCAȚII LA UȘĂ

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Și-au reglat conturile în stradă și acum s-au trezit cu mascații peste ei. Oamenii legii au descins marți dimineața la locuințele mai multor persoane din Ploiești bănuite de săvârșirea infracțiunilor de distrugere, violențe și tulburarea ordinii publice. În urmă cu o săptămână suspecții au fost protagoniștii unui scandal monstru în urma căruia o persoană a ajuns la spital.
5 percheziţii au avut loc în Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Din cercetări, au rezultat că, la data de 23 iunie, ar fi izbucnit un conflict între mai multe persoane, una dintre acestea suferind vătămări corporale care au necesitat transportul la spital, fără a rămâne internată, iar o mașină a fost avariată. De asemenea, polițiștii au constatat că persoana vătămată condusese autoturismul, fără a poseda permis de conducere, iar în urma solicitării polițiștilor, a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Acasă la suspecți polițiștii au găsit un adevărat arsenal de cuțite, bâte, obiecte contondente pe care aceștia le-ar fi folosit în altercația de zilele trecute. 5 persoane au fost aduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe