PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ŞI-A PUS CAPĂT ZILELOR

ŞI-A PUS CAPĂT ZILELOR

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

 

Depresia şi problemele financiare ar fi împins spre moarte o femeie de 45 de ani, din municipiul Moreni, judeţul Dâmboviţa! Aceasta s-a spânzurat chiar în locuinţa conjugală, iar soţul său a fost cel care a găsit-o fără viaţă. În urma sa nu a lasat niciun bilet, ci doar multe semne de întrebare şi multă durere şi doi băieţi, unul de 22 de ani, celălalt de 24 de ani. Niciunul nu locuia cu părinţii.

Când a intrat în casă, soţul femeii a rămas înmărmurit. Aceasta era fără viaţă. Bărbatul ar fi declarat că soţia sa era în depresie de o perioadă bună de timp, dar că niciodată nu s-a gândit că va recurge la un gest necugetat. Se pare că femeia ar fi împrumutat o sumă de bani şi nu ştia dacă o poate restitui. Acesta ar fi motivul care ar fi făcut-o să-şi pună capăt zilelor. Bărbatul îndurerat a dus împreună cu anchetatorii trupul neînsufleţit la medicina legală pentru autopsie.

Aşa cum cere procedura, poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe