PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » ZECI DE GRENADE DESCOPERITE ÎNTR-O FUNDAȚIE. 12 DINTRE ELE ERAU FUNCȚIONALE. MUNCITORII CARE SĂPAU AU DAT ALARMA

ZECI DE GRENADE DESCOPERITE ÎNTR-O FUNDAȚIE. 12 DINTRE ELE ERAU FUNCȚIONALE. MUNCITORII CARE SĂPAU AU DAT ALARMA

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Panica pe o stradă din Pitești. Mai mulți muncitori care săpau la o fundație au dat alarma după ce au descoperit mai multe grenade ruginite. Poliția și I.S.U. au izolat zona, mai ales că era pericol de explozie. Intervenția , extrem de riscantă , a durat mai multe ore, pirotehniștii recuperând 21 de grenade, 18 defensive și 3 ofensive.

Intervenția a fost extrem de periculoasă, grenadele, în stare de funcționare, fiind ruginite și îngropate la jumătate de metru în pământ. Mai multe echipaje de poliție au dirijat traficul în zonă, pe o singură bandă. Deocamdată, nimeni nu știe cum au ajuns acolo și nici proveniența. Terenul cu pricina a fost cumpărat în urmă cu un an  de o firmă de mobilă.

În final, pirotehniștii au recuperat 21 de grenade, 18 defensive și 3 ofensive, 12 dintre acestea erau în stare de funcționare.

Muniția va fi distrusă în poligon, iar polițiștii înccearcă să afle cum au ajuns atâtea grenade într-o zonă circulată, la numai 100 de metri de blocuri.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe