PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » TRAGEDIE LA PUCIOASA! UN BOLNAV PSIHIC ȘI-A LOVIT UNCHIUL ÎN CAP CU O CĂRĂMIDĂ PÂNĂ LA BĂGAT ÎN COMĂ

TRAGEDIE LA PUCIOASA! UN BOLNAV PSIHIC ȘI-A LOVIT UNCHIUL ÎN CAP CU O CĂRĂMIDĂ PÂNĂ LA BĂGAT ÎN COMĂ

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

Scene cumplite într-o gospodărie din Pucioasa. Un bărbat de 46 de ani (foto) , bolnav psihic, și-a lovit unchiul în cap cu o cărămidă, până l-a băgat în comă. Victima venise să construiască în curtea fratelui său o magazie, iar nepotul său îl ajuta. Rudele vorbesc că agresorul a lovit din senin, fără a avea un motiv anume. Mama lui a asistat șocată la scenele cutremurătoare și ea a fost singura care a reușit să-l potolească până a ajuns poliția la fața locului.

Femeia spume că fiul său, Mihai Coman, și-a lovit cu furie unchiul de foarte multe ori în zona capului. Bărbatul rănit a fost dus de urgență la Spitalul Județean și starea lui este una extrem de gravă. Agresorul a fost încătușat și, cel mai probabil, va fi internat într-un spital de specialitate. Rudele povestesc că în urmă cu un an, individul a vrut să-și omoare și tatăl.

UPDATE: Din nefericire, bărbatul de 62 de ani, din Pucioasa, a decedat la spital, în jurul orei 12 noaptea. Agresorul este acum cercetat penal pentru omor și a fost internat în secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Târgoviște.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe