PRIMA PAGINĂ » SPORT » LĂSAŢI CHINDIA ÎN PACE! – VIDEO

LĂSAŢI CHINDIA ÎN PACE! – VIDEO

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Cu toate că echipa are un parcurs aproape ireproşabil în acest start de sezon, cu două victorii şi un egal în campionat şi o calificare nesperată în şaisprezecimile Cupei României, antrenorul Silviu Dumitrescu a devenit ţinta unei josnice campanii de denigrare. Deşi tehnicianul dâmboviţean a cerut de mai multe ori linişte în jurul formaţiei pe care o pregăteşte, anumiţi corpusculi mediatici care au gravitat în jurul conducerii Chindiei şi care au fost „extirpaţi” la timp continuă să-l jignească pe Silviu Dumitrescu, antrenorul care în acest sezon a reuşit, printre altele, eliminarea din Cupa României a două echipe de eşalon superior, ALRO Slatina şi CS Universitatea Craiova.

Vineri, de la ora 17, Chindia va întâlni pe teren propriu conjudeţeana Urban Titu, echipă cu care a remizat în urmă cu trei ani, scor 2-2, la capătul unui meci extrem de spectaculos.

 

 

Gabriel Bengea/Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe