PRIMA PAGINĂ » Utile » CALARASI » O FAMILIE ÎNTREAGĂ UCISĂ. TRIPLĂ CRIMĂ: MAMĂ, TATĂ ȘI FIICA.

O FAMILIE ÎNTREAGĂ UCISĂ. TRIPLĂ CRIMĂ: MAMĂ, TATĂ ȘI FIICA.

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Triplu asasinat în Călăraşi comis, din primele informaţii furnizate de anchetatori, de către trei minori. O familie de bătrâni, în vârstă de 80 şi, respectiv 82 de ani, alături de fiica lor, de 58 de ani, au fost găsiţi morţi în casă, ucişi cu sânge rece prin înjunghiere.


Trei suspecţi, toţi în vârstă de 17 ani, se află în custodia Poliţiei. Unul dintre adolescenţi se afla în plasament la familia respectivă, iar mobilul asasinatului ar fi fost jaful. Tinerii au încercat să fure bani şi bijuterii.
Un vecin al victimelor, care locuiau într-o casă pe strada Mihail Sadoveanu, a dat alarma, după ce a descoperit cadavrele. Triplul asasinat a fost anunţat la 112, în jurul orei 22.00, luni, 12 noiembrie.


Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a comis triplul asasinat de pe strada Mihail Sadoveanu, mobilul crimelor, dar şi câţi dintre cei trei suspecţi au participat la comiterea faptelor.

sursa foto: calarasipress.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe