PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A SCĂPAT CU VIAȚĂ – VIDEO

A SCĂPAT CU VIAȚĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

A avut zile! Un barbat de 46 de ani din comuna damboviteana Vacaresti a cazut de pe schela de la o inaltime de aproximativ 10 metri in timp ce dadea cu lavabila la exteriorul unui bloc din microraionul 11 din Targoviste. Din fericire, barbatul a scapat cu viata si a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Targoviste. Inspectorii ITM Dambovita vor incepe o ancheta pentru a stabili daca muncitorul era asigurat cu echipament de protectie si daca avea sau nu forme legale de munca.

 

Totul s-a intamplat miercuri dupa amiaza in microraionul 11 din Targoviste cand echipa in care muncea barbatul executa o lucrare la fatada unui imobil din municipiu. Lucratorul ar fi coborat de pe schela pentru a-si lua o galeata de lavabila, moment in care s-a dezechilibrat si a cazut de la aproximativ 10 metri pe aleea betonata din fata blocului.

 

La fata locului a sosit o ambulanta si l-a preluat pe muncitor la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Medicii spun ca barbatul este in afara oricarui pericol.

 

Din relatarile martorilor, se pare ca barbatul consumase inainte si bauturi alcoolice. Muncitorul nu avea forme legale de munca. Patronul damboviteanului spune ca aceasta ar fi fost prima zi in care barbatul ar fi lucrat la el si urma ca formalitatile de lucru sa le faca in zilele urmatoare. Cert este ca barbatul din Vacaresti nu era asigurat nici cu echipament de protectie. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a intamplat incidentul.

 

Inspectorii ITM Dambovita vor incepe si ei o ancheta pentru a stabili daca muncitorul avea sau nu forme legale de munca si daca era asigurat sau nu cu echipament de protectie.

 

 

Valentin Popescu

Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe