PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » AGLOMERAŢIE LA TAXE ŞI IMPOZITE

AGLOMERAŢIE LA TAXE ŞI IMPOZITE

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Aglomeraţie la ghişeele Serviciului de Taxe şi Impozite din Târgovişte. Mulţi au vrut să scape de o grijă, aşa că şi-au pus bani deoparte dinainte de sărbători pentru impozite. Ca de obicei cei mai harnici au fost vârstnicii. Pentru ei, orice bănuţ contează, aşa că au vrut să profite de reducerea de 10%.
Prima intrebare pe care au pus-o târgoviştenii când au ajuns în faţa ghişeelor, a fost dacă s-au mărit impozitele. Răspunsul primit i-a speriat puţin: taxele şi impozitele au fost majorate. Însă după ce şi-au făcut calculele s-au mai liniştit.
Cei care au plătit acum integral impozitul anual au beneficiat şi de o reducere de 10%. Vârstnicii spun ca nu este o scutire mare, dar este binevenită.
De obicei, o treime din contribuabilii targovisteni achită taxele şi impozitele locale în primele trei luni ale anului, în timp ce 10% rămân cu ele neplătite. Aceştia riscă penalităţi.
După ce şi-au achitat taxele, mulţi au continuat drumul la instituţii unde aveau de plătit facturi ca să scape de grijă de la început de lună.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe