PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CADOU PENTRU CEI FARA ADAPOST

CADOU PENTRU CEI FARA ADAPOST

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Exista o categorie de romani ce cu siguranta nu se bucura foarte tare  atunci cand, categoria sociala din care fac parte, are dedicata o zi la nivel international. Asta pentru ca nu si-au dorit sa faca parte din acea clasa sociala. 10 octombrie este ziua internationala a persoanelor fara adapost si, din pacate, in Romania, aceasta categorie este una extrem de numeroasa. La Targoviste, administratia locala a vrut sa marcheze intr-un mod aparte aceasta zi.

La sediul cantinei de ajutor social al DAS Targoviste au fost invitati astazi cei care sunt gazduiti de centrul social Speranta din Targoviste. Nu au fost prezenti toti rezidentii centrului, dar din motive obiective, spune conducerea unitatii.

Administratia locala a oferit persoanelor cazate in centrul “Speranta” o masa speciala, chiar de ziua internationala a persoanelor fara adapost.

Initiativa a fost bine primita de rezidentii centrului “Speranta” din Targoviste toti  acestia fiind persoane ce, la un moment dat, au ramas fara adapost si pentru care, centrul, reprezinta singurul “acasa” pe care il cunosc, la momentul actual.

 

Echipa: Horia Marin/ Ciprian Rusa

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe