PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BILANȚ TRAGIC ÎN URMA EXPLOZIEI DE LA FIENI

BILANȚ TRAGIC ÎN URMA EXPLOZIEI DE LA FIENI

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Bilant tragic in urma exploziei de saptamana trecuta de la Fieni. Barbatul de 45 de ani, internat in stare foarte grava la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, a decedat aseara. Acesta este al doilea deces in urma teribilei tragedii de la Fieni, dupa ce in urma cu doua zile, femeia in locuinta careia s-a produs explozia, a decedat si ea tot intr-un spital din Bucuresti .

In urma exploziei produse intr-un bloc din orasul dambvoietean Fieni, trei persoane au fost ranite. O femeie de 57 de ani, un barbat de 45 si o fetita de 12 ani. Toti trei au fost transportati cu elicoptere SMURD la spitale din Bucuresti. Medicii spun ca fetita a avut noroc si a scapat doar cu fracturi minore, insa nu acelasi lucru au spus si despre cei doi adulti raniti. Inca de vinerea trecuta, cadrele medicale erau rezervate in privinta sanselor lor de supravietuire. La inceputul saptamanii femeia, in locuinta careia s-a produs explozia a decedat la spital. Astazi , medicii au anuntat si decesul barbatului de 45 de ani. Medicii de la Smurd l-au preluat in coma profunda si nu au mai putut sa-l salveze. Trupurile celor doi vor fi aduse in orasul Fieni in zilele urmatoare pentru a fi inmormantate.

 

 

Mihai Eremia

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe