PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A FOST GĂSIT MORT PE CÂMP

A FOST GĂSIT MORT PE CÂMP

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Descoperire macabra in Dambovita! Cadavrul unui barbat de 59 de ani a fost gasit pe un camp din localitatea Salcuta. Rudele spun ca barbatul a disparut de aseara. L-au cautat peste tot, dar in zadar. L-au gasit azi dimineata pe un camp din localitate. Acum politistii au deschis o ancheta pentru moarte suspecta.

Barbatul in varsta de 59 de ani ducea o viata chinuita. Nu avea sotie sau copii, decat un frate, care avea grija de el. A muncit zeci de ani, dar nu avea niciun venit: nici pensie, nici ajutor social. Muncea cu ziua pentru cativa banuti, care nu ii ajungeau nici macar sa isi pun ape masa o paine, in fiecare zi. Fratele lui il gazduia si ii oferea o portie de mancare. Luni a fost la munca, dar noaptea nu s-a mai intors acasa. Fratele lui l-a asteptat toata noaptea. Dimineata a pornit in cautarea lui. L-a gasit mort pe un camp din localitate.

Acum, rudele se gandesc de unde sa faca rost de bani, pentru a-l inmormanta crestineste.

Cadavrul barbatului nu prezinta urme de violenta. Politistii au deschis o ancheta pentru moarte suspecta.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe