PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ELEVII NU SCAPĂ DE SIMULĂRI

ELEVII NU SCAPĂ DE SIMULĂRI

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Absolventii claselor a VIII-a si a XII-a vor sustine si in anul scolar 2013-2014 simulari ale evaluarilor nationale si bacalaureatului pentru a verifica din timp cunostintele pe care le-au dobandit pana la acest nivel si a se pregati pentru examenele din vara. Simularile se vor desfasura atat la nivel national cat si in fiecare judet in parte.

Rezultatele dezastruoase de la examenul de Bacalaureat si de la evaluarile nationale din acest an, i-a determinat pe reprezentantii Ministerului Educatiei sa desfasoare si in anul scolar 2013/2014 simulari la disciplinele de examen pe parcursul anului. Potrivit IŞJ Dâmboviţa simulari vor avea loc atat la nivel de judet, cat si la nivel national. Peste 4000 de absolventi de liceu si aproximativ 5000 de absolventi de clasa a VIII-a vor fi testati in Dambovita.

In febra simularilor vor intra mii de elevi damboviteni, atat absolventi de liceu cat si cei care vor incheia anul acesta de clasa a VIII-a.

De emotii nu vor scapa nici colegii lor mai mici. Incepand cu acest an scolar, pe langa evaluarile de la finalul clasei a VIII-a,  vor exista evaluari nationale si la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a.

echipa: Cătălina Sandu/ Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe