PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INGHESUIALA DE BLACK FRIDAY – VIDEO

INGHESUIALA DE BLACK FRIDAY – VIDEO

de Andrei Oprescu
86 vizualizări

Febra reducerilor i-a cuprins si pe targovisteni. Dis de dimineata, oamenii au luat cu asalt magazinele, ca doar o data pe an este Black Friday. In spatiile comerciale abia aveai loc sa arunci un ac, iar la casa s-au format cozi imense. Cu toate acestea, au fost si clienti care au iesit cu mana goala din magazine. Altii carau televizoare, frigidere sau aspiratoare. Cei care au pierdut startul reducerilor, pot rasufla usurati. Multe companii au anuntat ca vor avea preturi mici timp de o saptamana.

In Targoviste, inca de la prima ora a diminetii s-au format cozi, in special in magazinile de electrocasnice. In fata spatiilor comerciale, era o adevarata aventura sa gasesti un loc de parcare. Oamenii s-au inghesuit sa prinda reducerile de Black Friday. Usile spatiilor comerciale nu au stat inchise nici un moment, pentru ca valuri de clienti erau nerabdatori sa studieze preturile. In scurt timp, s-au format cozi imense la casa. In ciuda aglomeratiei, multi nu s-au dat batuti si spun ca asteptarea a meritat. Au cumparat produse electrocasnice la jumatate de pret. Printre cele mai cautate au fost plasmele, aspiratoarele, dar si frigiderele.

Multi insa au iesit din magazine asa cum au venit: cu mainile goale. Unii s-au aratat nemultumiti de calitatea produselor aflate la reducere, altii spun ca preturile nu sunt deloc mai mici. Chiar daca nu au cumparat nimic, targovistenii nu au renuntat la cursa de Black Friday, decat dupa ce au terminat de vizitat toate magazinele.

Internetul a fost si el invadat de reduceri. Multi au ales sa isi faca toate cumparaturile din fotoliul comod de acasa sau chiar de la serviciu. Este drept si ca stocurile s-au epuizat rapid. Cei care au fost dezamagiti de prima zi de reduceri, isi pot incerca norocul si in zilele urmatoare. Multe companii au anuntat nu o zi, ci o saptamana cu preturi mici. Iar domeniile sunt variate: magazine de produse electrocasnice, articole de imbracaminte si incaltaminte, bijuterii si chiar sejururi turistice sau autoturisme.

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe