PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PASTE, LA SPITAL

PASTE, LA SPITAL

de admin
15 vizualizări

Sute de damboviteni au mancat si au baut in zilele de Paste pana au ajuns la spital. Dupa Postul Mare, credinciosii au fost tentati sa guste din tot ce le-a fost interzis pana acum, suferind consecintele. Multi dintre cei care au tinut postul au uitat de sfaturile medicilor si nu au revenit treptat la alimentatia de dulce. Iar daca unii au exagerat cu mancarea altii au uitat numarul paharelor de alcool date peste cap.

http://www.youtube.com/watch?v=vyAnVMTM_iw

Pentru multi dintre damboviteni vacanta de Paste s-a terminat pe un pat de spital. In aproximativ 400 de cazuri a fost nevoie de interventia echipajelor de pe ambulanta, cei mai multi dintre pacienti suferid afectiuni ca urmare a consumului in exces de alimente si alcool. Au fost numeroase tulburari digestive si traumatisme aparute in urma altercatiilor pe fondul consumului de alcool.

Ghinionul a facut ca un barbat in varsta de 56 de ani, care iesise la un picnic cu prietenii, sa ajunga la spital dupa ce a fost muscat de un sarpe. Este al doilea caz de acest gen. Un alt barbat a fost muscat de sarpe in ziua de 1 Mai, tot in zona Moreni.

Medicii de pe ambulanta se asteapta ca in zilele urmatoare sa creasca numarul celor care au nevoie de ingrijiri medicale, deoarece in zacul celor care au consumat in exces organismul de abia acum incepe sa se resimta

Echipa: Corina Slămnoiu/ Mădălin Anca

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe