PRIMA PAGINĂ » SPORT » AMÂNDOUĂ ACASĂ

AMÂNDOUĂ ACASĂ

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Și turul, și returul dintre CSM Târgoviște și Olimpia Brașov se vor juca în Polivalenta din Dâmbovița

   CSM Târgoviște va juca în fața propriilor suporteri ambele meciuri cu Olimpia Brașov, din sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin. Cele două cluburi s-au pus de acord ca jocurile să se dispute în Polivalenta din Dâmbovița sâmbătă și duminică, în condițiile în care, inițial, turul era programat miercuri sub Tâmpa iar returul în week-end la Târgoviște. În noul țintar, sâmbătă de la ora 18.00 se va juca primul meci, iar al doilea la nici 24 de ore, duminică, de la ora 16.00, în fața fanilor lui Municipal Târgoviște.

„Abordăm cu încredere aceste partide, primele oficiale din 2014. Fetele au reluat pregătirile în formula cu care au încheiat anul trecut. Nu a venit nimeni, dar nici nu a plecat vreo jucătoare”, a declarat, pentru MDI TV, directorul tehnic al vicecampioanei României, Marius Dobă. În aceste zile, CSM se antrenează la baza proprie, sala Polivalentă, care va găzdui, cu intrarea liberă, dubla pentru Final Four.

I. M

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe