PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VOCEA USL, E VOCEA PSD?

VOCEA USL, E VOCEA PSD?

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

PSD-iștii dâmbovițeni vor să câștige europarlamentarele cu peste 50%

Drumurile PNL si PSD se vor desparti in primavara acestui an. Deocamdata nu este vorba despre o ruptura a aliantei aflata la guvernare, ci despre candidaturi separate la alegerile europarlamentare din luna mai. Social-democratii damboviteni exclud posibilitatea candidaturii pe lista comuna cu liberalii lui Crin Antonescu, dar vor accepta cativa candidati de la conservatori si de la UNPR.

Social-democratii locali spun ca niciodata nu au luat in calcul varianta unei liste comune cu partenerii de la PNL. Acestia spera sa obtina peste 50% din voturile electoratului.

 Motivul oficial invocat de PSD-isti este ca cele doua formatiuni fac parte din familii politice europene diferite. In realitate, social-democratii vor sa arate cine este seriful in judet, care partid este principala forta. Cu alte cuvinte, vor sa le demonstreze liberalilor ca vocea care conteaza in USL este cea a PSD, nicidecum a liberalilor.

Iulian Bănășanu. Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe