PRIMA PAGINĂ » SPORT » SINESCU, PRIMUL ANTRENAMENT

SINESCU, PRIMUL ANTRENAMENT

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

SCM Argeșul Pitești s-a reunit cu gândul la promovarea în Liga a II-a

   17 jucători au fost prezenți miercuri la reunirea lotului argeșenilor de la SCM Pitești, echipă aflată pe primul loc în seria a șasea a Diviziei C. Primul antrenament din 2014 s-a desfășurat în Trivale, pe o vreme mai degrabă primăvăratică, în prezența câtorva zeci de suporteri. Principala noutate de la SCM vine… de pe banca tehnică. Valentin Sinescu a preluat echipa în această iarnă cu obiectivul de a promova în Liga a II-a. Sinescu a părut totuși rezervat la prima întâlnire din acest an.

  Cinci jucători au fost dați afară de la Pitești după prima parte a campionatului, considerată de șefi nesatisfăcătoare. Botea, Diță, Mușat, Bucuroaia și Roșca sunt oamenii la care conducerea lui SCM a decis să renunțe. Și în 2014 se va merge pe mâna jucătorilor cu experiență. Baicu, Dulcea și Tameș vor să readucă Piteștiul în Liga a II-a.

  SCM se va pregăti la baza proprie până la sfârșitul acestei luni, inclusiv într-un stagiu centralizat. În februarie vor fi perfectate mai multe jocuri amicale.

 I. M

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe