PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » UN POLIȚIT LOCAL DIN TÂRGOVIȘTE A PIERDUT LUPTA CU VIRUSUL UCIGAȘ

UN POLIȚIT LOCAL DIN TÂRGOVIȘTE A PIERDUT LUPTA CU VIRUSUL UCIGAȘ

de Andrei Oprescu
49 vizualizări

E doliu în cadrul Poliției Locale Târgoviște! Un polițist local, în vârstă de 50 de ani, a murit în urma complicațiilor apărute după ce s-a infectat cu coronavirus. Agentul se afla internat în secția ATI covid a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Se pare că acesta prezenta comorbidități, suferind de diabet și probleme la ficat.

“Zi neagră pentru noi, polițiștii locali. Colegul nostru, Longin Ghinescu, de la Serviciul Circulație, a încetat din viață după o săptămână de luptă chinuitoare cu virusul perfid. Ne-a fost alături, în linia întâi, a muncit, a fost dedicat, un exemplu și un coleg bun cu fiecare.

Nu găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima durerea, a plecat la nici 50 de ani dintre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grijă de tine, acolo în Împărăția Lui. Regrete eterne și sincere condoleanțe familiei.

Noi nu te vom uita, rămâi în sufletele noastre, Ghinis!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Poliției Locale Târgoviște

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe