PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » IMPINSI DE LA SPATE

IMPINSI DE LA SPATE

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

MDI TV v-a prezentat situatia revoltatoare inregistrata in Targoviste, unde malurile raului Ialomita sunt pur si simplu sufocate de gunoaie. Deseurile ajung chiar in apa raului. De cativa ani, aceasta zona s-a transformat in groapa de gunoi a targovistenilor. Si problemele continua si in zona Podului Teis, care a ajuns locul de depozitare a materialelor de constructii. Intr-un final, avem si o reactie din partea autoritatilor de control. Dupa ce MDI TV a prezentat cele doua cazuri, conducerea Garzii de Mediu Dambovita si-a trimis comisarii in control! Mai mult, in zona si-au facut aparitia si angajatii de la Salubritate, pentru a curata zona de gunoaie.

Dupa ce MDI TV a prezentat cum malurile raului Ialomita sunt sufocate de gunoaie, iar la Podul Teis s-a creat un depozit improvizat al resturilor din constructii, conducerea Garzii de Mediu Dambovita si-a trimis comisarii in control! In urma verificarilor, au fost dispuse mai multe măsuri. Pana pe 24 ianuarie, vor fi identificati toti proprietarii terenurilor pe care au aparut depozitele necontrolate de deseuri. Acestia vor fi somati sa isi salubrizeze terenurile. In plus, vor fi identificate toate firmele targovistene din domeniul constructiilor si vor fi somate sa nu mai depoziteze deseurile din demolari, in afara spatiilor amenajate. In zona si-au facut aparitia in sfarsit si angajatii de la salubritate, care au incep sa adune gunoaiele.

Vestea buna este ca autoritatile targovistene au luat in sfarsit decizia de a amenaja un spatiu pentru materialele ramase in urma lucrarilor de constructii, spatiu care se va autoriza in acest sens. De aici deseurile, dupa o pregatire prealabila, vor putea fi refolosite in diverse lucrari de constructie. Ramane de vazut acum daca toate aceste masuri vor fi indeplinite si daca in sfarsit situatia va fi rezolvata.

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe