PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎNJUNGHIAT PE STRADĂ

ÎNJUNGHIAT PE STRADĂ

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

O altercatie intre doi tineri din Ploiesti a avut consecinte grave. Unul dintre acestia a scos cutitul si l-a atacat pe celalalt. A fost nevoia de interventia jandarmilor pentru a aplana conflictul. Din fericire tanarul care a fost injunghiat a scapat cu viata, dar a ajuns la spital cu rani grave.

Incidentul s-a petrecut in fata unui bar din Ploiesti din apropierea Garii de Sud a municipiului. In urma unor sicanari si neintelegeri existente intre doi barbati, in varsta de 31 respectiv 34 de ani, cearta a degenerat, iar unul dintre ei a scos cutitul si l-a lovit pe celalalt in umar. Jandarmii au intervenit pentru a aplana conflictul impreuna cu agentii de paza ce asigurau ordinea la localul respectiv si i-au legitimat pe cei doi implicati in conflict.

Jandarmii au solicitat si sprijinul ambulantei deoarece tanarul injunghiat avea nevoie de ingrijiri medicale. Barbatul care a folosit cutitul este cercetat acum pentru infractiunile de lovire si alte violente si port ilegal de arma alba. Dosarul a fost inaintat pentru solutionare procurorilor Parchetului de pe langa Judecatria Ploiesti.

Valentin Popescu / Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe