PRIMA PAGINĂ » SPORT » S-A ÎNȚELES, DAR N-A SEMNAT!

S-A ÎNȚELES, DAR N-A SEMNAT!

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Cristian Cherchez e tot mai aproape de un transfer la Dinamo

Unul dintre cei mai buni jucători ai Chindiei din ultimii ani, Cristi Cherchez, e cu un picior în Ștefan cel Mare, la echipa lui Flavius Stoican, antrenor cu care a lucrat în 2012 la Târgoviște. Cherchez s-a înțeles cu oficialii câinilor roșii și va merge în al doilea cantonament al lui Dinamo, în Spania. Interesul dinamoviștilor pentru atacantul târgoviștean a fost confirmat, pentru MDI TV, de președintele lui Dinamo, Constantin Anghelache. Ca mutarea să fie parafată, rămâne totuși ca și șefii cluburilor să ajungă la un acord.

Chindia și FCM Târgoviște dețin drepturile de proprietate asupra jucătorului. În cazul în care Dinamo va plăti pentru Cherchez, suma se va împărți, în mod egal, între cele două cluburi dâmbovițene.

În discuții intră și șeful de la FCM Târgoviște, Ghiorghi Zotic. Patronul de la Șotânga spune că dacă nu se va concretiza nimic, îl așteaptă pe fotbalist înapoi la Municipal.

În ultimele zile, a circulat foarte intens varianta că Dinamo îl va legitima pe Cherchez pentru a-l împrumuta la unul dintre cluburile <prietene>, cel mai vehiculat fiind Fortuna Poiana Câmpina. Zotic a negat totuși această posibilitate.

I.M.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe