PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TINERII CARE AU VANDALIZAT 15 MAȘINI SUNT LIBERI

TINERII CARE AU VANDALIZAT 15 MAȘINI SUNT LIBERI

de Andrei Oprescu
60 vizualizări

Nu mai puțin de 15 autoturisme au fost vandalizate în cursul nopții de luni spre martii, pe mai multe străzi din Alexandria, județul Teleorman. Autorii distrugerilor au acționat, culmea, mai mult în zone principale, mai puțin pe străzi laterale. Proprietarii mașinilor și-au găsit mașinile avariate, unele dintre ele cu cauciucurile tăiate, altele cu vopseaua distrusă sau oglinzile rupte. Nimeni nu știa cine ar fi putut face așa ceva, de ce și, mai ales, cum a fost posibil să acționeze , fără să „bată la ochi”, mai ales că vorbim de o perioadă în care noaptea, între 23.00 și 05.00, este interzisă circulația.

Lucrurile s-au limpezit dupa ce politistii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere. Indivizii care au făcut ravagii în tot orașul, pe străzi principale, în special, au apărut în mai multe locuri pe camerele de supraveghere din diferite zone ale orașului. Se deplasau cu un BMW negru, mașină care a fost cumpărată de la o firma. Astfel, după ce a fost descoperită mașina, autorii vandalismelor au fost ridicați.

Sunt patru indivizi din comuna Buzescu, Teleorman, cu vârste cuprinse între 19 și 25 ani. Vandalizarea autoturismelor nu a fost singura faptă comisă în acea noapte. După ce au terminat de distrus bunurile oamenilor, au agresat un navetist care aștepta la „ocazie”, pe strada București. L-au lovit , apoi l-au abandonat în stradă. Totul, fără un motiv anume. Suspectii au fost aduși la sediul Poliției Alexandria, si după 12 ore de audieri, au fost retinuti, iar apoi eliberati sub control judiciar.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe