PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SALVATORII AU AVUT NEVOIE DE SALVARE

SALVATORII AU AVUT NEVOIE DE SALVARE

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Iadul alb s-a dezlantuit mai mult ca oricand in judetul Dambovita. Cosmarul a inceput de dimineata pe autostrada Bucuresti-Pitesti. 20 de masini s-au ciocnit in lant. Victimele au ramas captive ore bune in ambulantele blocate in nameti. Oamenii au sunat in disperare la 112, insa salvatorii au avut si ei nevoie de ajutor. Mai multe ambulante care se indreptau spre urgente au ramas blocate in nameti.

La Vladeni o ambulnata care trebuia sa ajunga la o urgenta a ramas blocata in nameti. Echipajul a plecat spre pacinet cu tractorul. La Lazuri, o alata ambulanta s-a blocat in zapada viscolita.

Aici autoritatile judetene n-au intervenit deloc. Asta spune chiar primarul localitatii. Si tindem sa-i dam dreptate! Vicepresedintele Consiliului Judetean Dambovita recunnoaste ca utilajele au ramas si ele blocate. Bataie de joc, spun oamenii! Si asta pentru ca in urma cu o zi dadeau asigurari ca totul e sub control. Sub controlul viscolului, pentru ca pe drumuri a fost haos!

O alata ambulanata care trebuia sa aduca la spital ranitii din accidentul de pe autostrada Bucuresti – Pitesti a ramas blocata in nameti ore intregi. A fost nevoie de interventia Armatei si a Jandarmeriei.

Abia dupa 6 ore, ranitii au ajuns la spitalul din Gaesti, Dambovita.

Mihai Eremia / Ciprina Rusa

watch?v=y8-QxFH3q0k

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe