PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DRUMURI ÎNCHISE ÎN PRAHOVA

DRUMURI ÎNCHISE ÎN PRAHOVA

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Trei drumuri nationale, mai multe artere judetene dar si autostrada Bucuresti-Ploiesti au fost inchise circulatiei. Pompierii au fost nevoiti sa intervina in mai multe zone pentru a scoaterea autotuvehiculor ramase blocate in zapada. Mii de oameni au ramas in bezna. 11 localitati din nordul Prahovei sunt nealimentate la retea in urma  avariilor produse de viscol si de chiciură.

 Nimeni nu a putut sa treaca de barajul facut de politistii de la rutiera. Nici ambulantele care trebuiau sa ajunga in baza la Ciorani nu au avut cum sa treaca. 

Probleme au avut si masinile de paine care cu greu au iesit din nameti.
Si pe alte drumuri comunale accesul a fost interzis iar oamenii spun ca autoritatile au preferat aceasta varianta ca sa nu intervina cu utilajele. 

Un microbuz de persoane si mai multe autoturisme au ramas blocate pe sosele din cauza viscolului pe drumurile judetene. Alte 30 de persoane au fost salvate de echipele de interventie dupa ce s-au impotmolit in nameti cu masinile. Peste 10 drumuri judeţene sunt închise din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. De asemenea, peste 6.600 de familii din Prahova din 11 localitati nu au curent electric.  Previziunile sunt sumbre pentru ca meteorologii anunta ca va ninge fara incetare pana duminica seara. 

 

Mihai Eremia

Ciprian Rusa

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe