PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FINAL DE VACANȚĂ

FINAL DE VACANȚĂ

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Elevii profita de ultimele zile de vacanta! In Targoviste, distractia preferata a copiilor este la sanius. Vremea a tinut cu cei mici, care se bucura de ultimele zile cu zapada. Pe partiile improvizate din orase, nu ai loc sa arunci un ac. Luni, elevii se vor intoarce la cursuri, pentru ca incepe cel de-al doilea semestru. Copiii din sase unitati de invatamant dambovitene vor incepe noul semestru cu mediile neincheiate. Din cauza vremii nefavorabile, cursurile au fost suspendate, chiar si o saptamana, iar copiii au ramas cu situatia scolara neincheiata.

Distractie maxima pentru copii la sanius. Chiar daca locuiesc la bloc si le este mai greu sa profite de bucuriile iernii, in Targoviste, cei mici, insotiti de parinti si bunici tot au gasit un loc unde sa se dea cu sania. In microraionul IX din municipiu, copiii se imbulzesc la sanius. Vor sa profite cat mai mult de ultimele zile de vacanta ramase. Luni se vor intoarce la scoala. Pentru ca au avut parte de zapada, s-au bucurat din plin de vacanta de iarna si si-ar fi dorit ca ea sa nu se termine. Este si cazul lui Teo, care este elev in clasa intai. Ii place atat de mult la sanius, incat mai vrea sa stea acasa, macar o zi. Iar Teo nu este singurul care isi doreste ca vacanta sa nu se termine, indiferent ca vorbim despre elevi sau prichindei de gradinita.

Elevii si prescolarii se vor intoarce de luni la cursuri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei. Cei din Dambovita au stat insa acasa si in saptamana anterioara vacantei intersemestriale, din cauza vremii nefavorabile. Si pentru ca au fost suspendate cursurile, in sase unitati de invatamant din judet, elevilor le va fi incheiata situatia scolara abia luni. Urmatoarea vacanta va fi pentru elevi intre 12 si 22 aprilie.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe